יום חמישי, 21 בינואר 2010

סדנת בשרים מקיפה בהנחיית השף יוסי גולן


רשת "אל גאוצ'ו" מזמינה את חובבי הבשר לסדנת בשרים מקיפה בהנחיית שף הרשת, יוסי גולן.


הסדנא מאפשרת להכיר מקרוב את חלקי העגל והתאמת סוגי הבשר לאופני בישול שונים בדרך לנתח המושלם. במהלך הסדנא יקבלו המשתתפים סקירה קצרה בנושא יין וטעימות יין מאת יקבי רקאנטי.

משתתפי הסדנאות יקבלו קובץ מתכונים וחומר נלווה לסדנאות. הסדנא כוללת ארוחת ערב מלאה תוך כדי הסדנא.

מחיר השתתפות : 269 ₪ לסועד [229 ₪ לחברי מועדון הקרניבורים]
ללקוחות אמריקן אקספרס' - 159 ₪ +נקודות

ניתן להתעדכן בתאריכי הסדנאות ומיקומם באתר אל גאוצ'ו: www.elgaucho.co.il


יום ראשון, 1 בנובמבר 2009

סדנת בשרים - בראסרי צרפתי

? רוצים ללמוד את סודות הברסרי הצרפתי


 מציעה: סדנת בשרים-בראסרי צרפתי The Cook Store 
סדנא מעשית בהנחיית השפית בל קפצן, בה לוקחים אתכם לתוך חוויה צרפתית אנינת טעמים במטבח, הישר ליצירות  הגורמה של אמנות הברסרי


מחיר הסדנא: 249 ₪

מה בתפריט

באגט צרפתי אפוי בתנור עם עשבי תיבול שום ושמן זית.

פטה כבד כפרי על ריבת תאנים ויין.

טבעות בצק צרפתי במילוי בשר קצוץ

מדליוני אנטריקוט על פירה מבושם וקונפי שום

סינטה מגולגלת בשזיפים שחורים ברוטב קברנה

לקינוח סופלה שוקולד חלומי

יין ושתיה קלה יוגשו במהלך הסדנא.

שעת תחילת הסדנא:19:00 שעת סיום הסדנא:22:00

למידע והרשמה טלפונית אנא פנו למיכל:

03-6700040 או 054-2170068