יום רביעי, 11 באוגוסט 2010

רשת מסעדות "אל גאוצ'ו": מביאים אליך את המסעדה


רשת מסעדות הגריל הדרום אמריקאי "אל גאוצ'ו", משיקה סדרת מוצרי בשר פרימיום תחת השם "אל גאוצ'ו",
אשר תשווק במקפיאי רשתות השיווק ובסופרמרקטים בכל רחבי הארץ.

כמומחית לבשר ובעלת ניסיון של כ-28 שנה בתחום, זיהתה אל גאוצ'ו את הפוטנציאל והיכולת שברשותה, ופיתחה בשיתוף עם קבוצת נטו סידרה חדשה הכוללת מוצרי בשר פרימיום.

סדרת המוצרים החדשה כוללת 5 מוצרים ייחודיים מ-100% בשר משובח, המספקים את חווית הגריל הדרום אמריקאי בכללותה, על הבשרים האיכותיים והמשובחים ושיטות החיתוך והיישון הדרום אמריקאיות היישר למטבח הישראלי, כך שכל אחד יוכל לקבל בביתו את רמת האיכות הגבוהה המוגשת במסעדות.

הבשר מגיע מארגנטינה לאחר תהליך של קצבות מקצועי, תהליך יישון קפדני השומר על איכותו וטעמו המשובח של הבשר וללא תוספות כלשהן פרט לתיבול.
בסדרת המוצרים החדשה של "אל גאוצ'ו" ברשתות: קציצות, המבורגר, קבבונים, צ'וריסוס וסטייק אנטריקוט הגיעים באריזת קרטון קשיחה עם חלונית. בתוך האריזה המוצרים ארוזים בואקום לשמירת הבשר בצורה מושלמת.

כשרות: רבנות מקומית קרית מלאכי.

ברנרדו בלחוביץ', מנכ"ל רשת מסעדות אל גאוצ'ו, מוסר כי: המותג "אל גאוצ'ו" יספק לצרכן את אותה איכות הבשר שהוא זוכה לאכול במסעדה לשימוש בביתו, באותה מידת הנאה ואיכות, ובמחיר אטרקטיבי של תוספת שקלים בודדים בלבד לעומת המוצרים הנמכרים כיום ברשתות."

השקת סדרת המוצרים החדשה תלווה בפעילות קד"מ אינטנסיבית, פעילות מעל לקו, וכן עריכת סדנאות בשר במסעדות ברחבי הארץ ע"י שף הרשת שיכללו טעימות בשר, לימוד, טיפים ומתכונים.

 

יום ראשון, 23 במאי 2010

יום רביעי, 10 בפברואר 2010

בשורה לאוהבי הבשר: רשת פאפאגאיו משיקה מנת אנטריקוט משובח במשקל חצי ק"ג


מנת האנטריקוט מוגשת בתוספת אורז ותבשיל שעועית שחורה עם בקר וירקות  או תפוח אדמה פריז'ייאן, העשוי בתנור מתובל ברוזמרין ומלח. מסקרים שערכה רשת פאפאגאיו עולה כי אוכלי הבשר מעדיפים ליד הבשר יין אדום, אולם לאחרונה החלה מגמה חדשה של שתיית ויסקי.

רשת פאפאגאיו משיקה מנה חדשה לטובת אוהבי הבשר: מנת אנטריקוט משובח במשקל של חצי ק"ג. רשת מסעדות הבשר האיכותית, המשיקה בימים אילו את מנת האנטריקוט, מציעה גם תוספות מיוחדות לצד המנה הבשרים.

לאחרונה התעורר בעולם ז'אנר חדש של אוהבי בשר האוהבים לאכול בשר גריל איכותי. עבורם, מציעה רשת פאפאגאיו להתמקד בנתח משובח ועסיסי של אנטריקוט במשל חצי ק"ג. לצד מנת הבשר, מוגשות תוספות לבחירה: אורז ומעליו תבשיל פג'ואדה, העשוי משעועית שחורה פיקנטית, בקר וירקות, או מנת תפוח אדמה פריז'ייאן, מנה הנאפית בתנור מתובלת ברוזמרין ומלח. למי ששומר על הגזרה, מוצע סלט ירוק וטרי ברוטב וינגרייט חרדל.

מסקרים שערכה רשת פאפאגאיו עולה שהלקוחות מעדיפים לצד מנת הבשר לשתות יין אדום, אך לאחרונה קמה מגמה חדשה של שתיית ויסקי לצד הבשר. ברשת פאפאגאיו דואגים שבר המשקאות של המסעדות יהיה עשיר ביינות ומשקאות אלכוהוליים, כך שקהל הלקוחות יוכל ליהנות מן המבחר. מחיר המנה 135 ₪.

יום חמישי, 21 בינואר 2010

סדנת בשרים מקיפה בהנחיית השף יוסי גולן


רשת "אל גאוצ'ו" מזמינה את חובבי הבשר לסדנת בשרים מקיפה בהנחיית שף הרשת, יוסי גולן.


הסדנא מאפשרת להכיר מקרוב את חלקי העגל והתאמת סוגי הבשר לאופני בישול שונים בדרך לנתח המושלם. במהלך הסדנא יקבלו המשתתפים סקירה קצרה בנושא יין וטעימות יין מאת יקבי רקאנטי.

משתתפי הסדנאות יקבלו קובץ מתכונים וחומר נלווה לסדנאות. הסדנא כוללת ארוחת ערב מלאה תוך כדי הסדנא.

מחיר השתתפות : 269 ₪ לסועד [229 ₪ לחברי מועדון הקרניבורים]
ללקוחות אמריקן אקספרס' - 159 ₪ +נקודות

ניתן להתעדכן בתאריכי הסדנאות ומיקומם באתר אל גאוצ'ו: www.elgaucho.co.il


יום ראשון, 1 בנובמבר 2009

סדנת בשרים - בראסרי צרפתי

? רוצים ללמוד את סודות הברסרי הצרפתי


 מציעה: סדנת בשרים-בראסרי צרפתי The Cook Store 
סדנא מעשית בהנחיית השפית בל קפצן, בה לוקחים אתכם לתוך חוויה צרפתית אנינת טעמים במטבח, הישר ליצירות  הגורמה של אמנות הברסרי


מחיר הסדנא: 249 ₪

מה בתפריט

באגט צרפתי אפוי בתנור עם עשבי תיבול שום ושמן זית.

פטה כבד כפרי על ריבת תאנים ויין.

טבעות בצק צרפתי במילוי בשר קצוץ

מדליוני אנטריקוט על פירה מבושם וקונפי שום

סינטה מגולגלת בשזיפים שחורים ברוטב קברנה

לקינוח סופלה שוקולד חלומי

יין ושתיה קלה יוגשו במהלך הסדנא.

שעת תחילת הסדנא:19:00 שעת סיום הסדנא:22:00

למידע והרשמה טלפונית אנא פנו למיכל:

03-6700040 או 054-2170068