יום ראשון, 18 בספטמבר 2011

טונה במבצע ברשת יינות ביתן

יום שני, 25 ביולי 2011

אנטריקוט צלוי על הגריל

מתכון למרינדה     מאת: השף אבי אביטן



חומרים

ל 1 נתח אנטירקוט

כף טימין
שורש גינג'ר קצוץ
3 כפות סויה
3 כפות דבש
טריאקי
שמן זית
1 כף צ'ילי גרוס
5 שיני שום קצוץ
כף מלח גס
כף פלפל שחור גרוס
2 כוסות יין אדום


אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים יחד, מעסים את נתח האנטריקוט
מניחים במקרר לספיגת הטעמים לילה קודם
4 שעות לפני ההגשה מכניסים לתנור בטמפרטורה של 150 מעלות
מגישים לצד תפוחי אדמה אפויים וירקות אנטי פסטי

יום חמישי, 28 באפריל 2011

טיפים למנגל על האש

1. נקו היטב את הגריל משאריות העשויות להרוס את טעם הבשר החדש.
2. שמנו את הרשת הגריל בעזרת בצל טבול בשמן או התיזו מעט תרסיס שמן בכדי שהבשר לא ידבק לגריל ויקרע כשהופכים אותו.
3. השאירו רווח בין הנתחים והחלקים שאתם מניחים על האש על-מנת לאפשר צלייה אחידה יותר.
4. הפכו את הסטייק שלכם רק פעם אחת בכל צלייה. הזמן להפוך הוא, כאשר מיצים מתחילים לבעבע על הצד שאינו מבושל עדיין.
5. אל תחרצו חריצים בבשר תוך כדי צלייה. חורים וחתכים יגרמו למיצים לצאת ולבשר להתייבש.
6. להוספת טעם וצבע לבשר, הברישו את הבשר ברטבים רק ב-10 הדקות האחרונות של הבישול.
7. החזיקו מרסס מים קטן או קערית עם מים והתיזו מים בכל פעם שעולות להבות.
8. את הבשר הצלוי העבירו לצלחת או קערת הגשה נקיות; לא לצלחת שבה אוחסנו נתחים טריים של בשר, בכלל זה דגים או עוף.
9. בסיום הצלייה, הברישו את הרשת ונקו אותה משאריות.
10. ב ת י א בו ן....

אנטריקוט על האש

יום רביעי, 10 בנובמבר 2010

מבצע על סדרת מוצרי בשר פרימיום של אל גאוצ'ו

במסגרת המבצע קונים אחד ממוצרי הסדרה (למעט סטייק אנטריקוט) ומקבלים את השני בחצי מחיר (הזול מביניהם).
המבצע מתקיים ברשתות שופרסל שלי, שופרסל ביג, מגה ומגה בעיר בכל רחבי הארץ, בין התאריכים: 2 בנובמבר עד 27  בנובמבר 2010.
מוצרי סדרת הפרימיום "אל גאוצ'ו"
קציצות אל גאוצ'ו  400 גרם- מכיל 11 קציצות עסיסיות מצוינות לבישול או לטיגון בקדירה וגם לצלייה על הגריל.
המבורגר אל גאוצ'ו 300 גרם- מכיל 2 המבורגרים עבים במשקל 150 גרם, כמו במסעדות ההמבורגר המובחרות. לצלייה במידת צלייה - מדיום וול, על הגריל או במחבת..
קבבונים אל גאוצ'ו  400 גרם- מכיל 9  אצבעות בקר טחון לצלייה על הגריל או על מחבת.
 צ'וריסוס אל גאוצ'ו 400 גרם- מכיל 3 יחידות של נקניקיות דרום אמריקאיות אותנטיות המצוינת לצלייה על הגריל, מחבת או בתנור.

יום שלישי, 21 בספטמבר 2010

פאפאגאיו מהדרין עושים שבת בבית

מסעדת פאפאגיו הכשרה למהדרין שבירושלים (תלפיות), המתמחה בבשר ברזילאי, משיקה בימים אלו שירות טייק-אווי ייחודי לשבתות, חגים ואירועים.

פאפאגיו מהדרין בירושלים, שחרטה על דגלה טיפול ראוי בבשר דרום אמריקאי איכותי במחיר שפוי, מציעה כעת את השולחן הברזילאי המוכר בשמחה ובצבעוניות האופיינית לו, היישר לשולחן השבת בביתכם והכל בהכשר המשובח של OU, גלאט מהדרין. תפריט הקייטרינג שהורכב והותאם עבור צרכי סעודות שבת/חג/אירוע, כולל בתוכו מגוון רחב מאד של סלטים, תוספות, מנות עיקריות ואפילו קינוחים.

גם בתחום המחירים יש חדשות: כך למשל תמצאו את האסאדו המפורסם של פאפגאיו ברוטב, ב-12 שקלים בלבד. רבע עוף ברוטב פטריות ויין לבן ב 7.50 שקלים וסלט הבית המוכר – שעועית שחורה עם תירס בארבעה שקלים בלבד. (המחירים הם ל-100 גר').

האוכל טרי, אסטטי, מוגש במקצועיות וברמה. אז אם אתם מוצאים את עצמכם בערב שבת או חג, כמהים לאוכל של בית אבל רחוקים מלייצר אותו, פאפאגיו היא התשובה שתשאיר אתכם עם טעם של עוד ובניחוח ברזילאי.

פאפאגאיו מהדרין בהשגחת ה OU, רחוב יד חרוצים 3, תלפיות, ירושלים.
הקייטרינג החגיגי פועל בימים חמישי ושישי.