יום ראשון, 1 בנובמבר 2009

סדנת בשרים - בראסרי צרפתי

? רוצים ללמוד את סודות הברסרי הצרפתי


 מציעה: סדנת בשרים-בראסרי צרפתי The Cook Store 
סדנא מעשית בהנחיית השפית בל קפצן, בה לוקחים אתכם לתוך חוויה צרפתית אנינת טעמים במטבח, הישר ליצירות  הגורמה של אמנות הברסרי


מחיר הסדנא: 249 ₪

מה בתפריט

באגט צרפתי אפוי בתנור עם עשבי תיבול שום ושמן זית.

פטה כבד כפרי על ריבת תאנים ויין.

טבעות בצק צרפתי במילוי בשר קצוץ

מדליוני אנטריקוט על פירה מבושם וקונפי שום

סינטה מגולגלת בשזיפים שחורים ברוטב קברנה

לקינוח סופלה שוקולד חלומי

יין ושתיה קלה יוגשו במהלך הסדנא.

שעת תחילת הסדנא:19:00 שעת סיום הסדנא:22:00

למידע והרשמה טלפונית אנא פנו למיכל:

03-6700040 או 054-2170068

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה